Posted by & filed under complete projects, Uncategorised.

A facility to compliment the best playing surface in Mackay.
Gone are the days of players and officials having to settle for substandard dressing rooms.

The project was staged around the playing seasons of both league and soccer with the old change rooms remaining accessible for a period.
The other challenge was that the electrical main switchboard was attached to the old change rooms, so the new switchboard had to be installed on the new building prior to demolition works taking place.
This was also the power source for the field lighting which was crucial for team training at night times.

The facility itself provides supporter sand spectators with tiered seating right across the front of the building which gives them direct access to the amenities and canteen during games.
The players now have the best of both worlds with the change rooms and amenities equaling the quality of the field.

The project also delivered a car park for an additional 143 more cars and also a bus drop off area for traveling teams.

Fergus Builders are proud to have partnered Magpies Sporting Club to deliver a facility for the Magpies affiliated sporting teams and the wider sporting community.